JOGA - VADBE - PROGRAMI

Možne so prijave na nove programe. Začnemo septembra.

14 - tedenski program JOGA MIX


Poteka vsak ponedeljek od 14.9.2020 do 14.12.2020 ob 19:00 in vključuje 60 minutno vadbo enkrat na teden.   

Program je sestavljen tako, da skozi 14 tednov spoznamo različne oblike in tehnike joge. Pri sami vadbi upoštevam cikle narave, v smislu kaj in kdaj je najbolje početi določene tehnike. Skozi celoten program se bomo seznanili z različnimi pozami, ki so anatomsko prilagojene posameznikom v skupini. Na anatomski ravni je fokus na stabilizaciji, gibljivosti ter pretočnosti telesa. Želim te seznaniti z biomehaniko giba v povezavi s fascialnimi osnovami. Skozi tehnike dihanja in meditacij se bomo naučili kako pozornost pripeljati nazaj v svoje telo ter kako se v telesu sprostiti. Izkusili bomo aktivno in pasivno meditacijo, različne oblike plesa ter intuitivni pristop giba. Namen tega programa je spoznavanje svojega telesa, uma in duha skozi različne oblike in tehnike joge.
Program je primeren za vse starostne skupine, za ženske in moške, za začetnike in za bolj izkušene.

Maksimalno število oseb za prijavo v program je 10. Minimalno število za izvedbo programa je 8.

Cena programa je 112 EUR (8 EUR na vadbo).
Mesto na vadbi si rezerviraš z enkratnim plačilom po 112 EUR. Možno je tudi plačilo po obrokih in sicer 2x59,50 EUR ali 3x42 EUR.


14 - tedenski program JOGA MIX

Poteka vsak torek od 15.9.2020 do 15.12.2020 ob 19:00 in vključuje 60 minutno vadbo enkrat na teden.

Maksimalno število oseb za prijavo v program je 10. Minimalno število za izvedbo programa je 8.
*Program je sestavjen popolnoma enako kot opisani program zgoraj, vključno s cenami. Spremenjeni so samo datumi.

7 - tedenski program RESTORATIVNE oz. obnovitvene joge

Restorativna joga je vadba, ki nas uči zavestne relaksacije, pri kateri so poze dolge, giba je zelo malo. Pri tej vadbi uporabljamo veliko pripomočkov, kot so kocke, odeje, vzglavniki in bolsterji. S pomočjo pripomočkov pomagamo telesu in umu da se sprostita na globljem celičnem nuvoju. Targetira živčni sistem in vzpodbuja delovanje parasimpatičnega živčnega sistema v katerem prihaja do obnovitve in oksidacije celic v telesu.
Pri vadbi se učimo totalnega spuščanja, sprejemanja in sama tukaj rada postavim vprašanje "kako lahko naredim še manj". Naše telo in misli so ves čas v pogonu, ki nas nenehno opominjajo da moramo ves čas nekaj delati. Pri tej vadbi najprej umirimo telo, potem pa se osredotočimo na dihajne. Sčasoma tudi misli postanejo mirnejše in jih je vedno manj.
Vadba nam tudi pomaga raziskati kje v telesu se nabira napetost. Ko se udobno namestimo v položaj (to lahko traja tudi do 10 min), začnemo potovati po notranjosti telesa ter raziskujemo različne občutke, ki jih občutimo. Ta vadba nam omogoča, da se lahko soočimo s tistim, čemu se ponavadi izogibamo. Če smo programirani, da moramo nenehno nekaj početi, potem je to čisto nasprotje. Vadba je primerna za vse starostne skupine, za ženske in moške. Za začetnike in izkušene.

Poteka vsako sredo od 16.9.2020 do 28.10.2020 ob 18:30 in vključuje 75 minutno vadbo enkrat na teden.
Maksimalno število oseb za prijavo v program je 6. Minimalno število oseb za izvedbo programa je 4.

Cena programa je 84 EUR (12 EUR na vadbo).
Mesto na vadbi si rezerviraš z enkratnim plačilom po 84 EUR. Možno je tudi plačilo po obrokih 2x43,75 EUR ali 3x30,33 EUR.


Lokacija:
Mehanizacija Miler
Dobja vas 4
2390 Ravne na Koroškem
(skozi glavni vhod in po stopnicah navzgor)


* V primeru, da bodo v naslednjih mesecih uvedene kakršne koli spremebme in prepovedi o izvajanju dejavnosti, se ti znesek povrne. Npr. če imamo možnost, da izvedemo samo 10 vadb namesto 14, potem se ti vrne denar za 4 vadbe.

NAMASTE.